Vasárnap – II. RKC 3. nap

A vasárnapi program főleg a gyakorlásból és a vizsgákból állt. Délelőtt a hibajavításokon, az utolsó simításokon volt a fő hangsúly. Azért látszott a résztvevőkön, hogy egyrészt nem emésztették meg még azt a hatalmas mennyiségű információt, amit kaptak, másrészt újra felépítették a technikáikat, harmadrészt nagyon akarnak, hajtanak. Nem véletlen, hogy a képzés második felében van a  technikai vizsga, amikor már mindenki hulla fáradt. Ha így meg tudják csinálni rendesen a gyakorlatokat, akkor otthon, edzés végén, fáradtan, vagy álmukból felkeltve is. Bár még senki nem ébresztett úgy engem, hogy azonnal csináljak meg egy törököt (mármint felállást 🙂 ), de sose lehet tudni 🙂 .

Ebéd előtt megtartottuk a technikai vizsgát Gabi Team Leaderrel és Beast Lacee-val. Mindenki odatette magát, mindenki a maximumot nyújtotta, volt aki még többet is. Érdekes volt így belülről látni ezeket a dolgokat.

Utána ebéd, majd a jelöltek oktatási vizsgája következett. Itt az időközben megérkező áldozatoknak kellett összesen egy egy órás edzést tartaniuk, aminek az első 45 percében a technikák oktatása, a maradék 15 percben pedig a konkrét edzés volt benne. Itt is voltak érdekes dolgok, de ezt az akadályt mindenki sikeresen vette.

Ezt követte a Grad Workout, amitől minden jelölt félni szokott. Én sejtettem, hogy mi lesz a feladat, mert tudok a sorok között olvasni, és aki szemfüles, az Péter blogján már olvashatta, csak eddig ezt direkt nem mondtam 🙂 Ennek az a lényege, hogy búcsúzóul a jelöltek még kapnak egy olyan edzést, ahol lehetőleg elviszik őket a tűréshatárig, itt főleg a kitartáson és az akaraton van a hangsúly. Persze fárasztó is 🙂 Amikor Péter megtartotta az eligazítást előtte, ránk nézett, és közölte, hogy tudja, hogy szeretnénk beállni, de most sajnos nem lehet 🙂 Végül szerintem neki is lett benne meglepetés, mert közben a Pavelnek is lettek jó ötletei 🙂

És a legvégén értékeltünk, eredményt hirdettünk. Sem a szervezésben, sem a Team Leaderben 🙂 nem találtunk hibát, és szerencsére ők sem bennünk 🙂 Jól esett, hogy a csoportunkba tartozók egyöntetűen úgy nyilatkoztak, hogy magas színvonalú, használható segítséget kaptak tőlünk a 3 napban.

Az összesítéseket nem ismerem még, de a mi csoportunk 14 főjéből 7-en vettek sikeresen minden akadályt.

Nem mellesleg mind a 4 fő, akit én delegáltam az RKC-ra, sikeresen teljesített minden tesztet, így lett egy Csabi RKC, egy Csaba RKC, egy Norbi RKC, és egy Tomi RKC. 🙂

Ezúton is gratulálok a szervezőknek, a résztvevőknek, hogy végigcsinálták a 3 napot, a sikeresen vizsgázóknak, és Laceenak a Beast-ért.

És ezennel a blogot vezető 3 új RKC-t ünnepélyesen áthelyezem az RKC-s listába 🙂

5 hozzászólás to “Vasárnap – II. RKC 3. nap”

  1. rkchungary Says:

    Misi,

    Jól láttad. Miután az urak 16 kilóssal álltak neki a Gradnak, nem úgy fáradtak, ahogy kellett volna…:) Ezért tartott 30 percig, 20 helyett…Az utolsó percekben Pavel kreatívkodott, illetve az utolsó 5 perc az én gonoszságom volt…:)

  2. Hayashima Says:

    Kedves Misi!

    Ezúton is szeretném még egyszer megköszönni a munkádat és az idődet amit ránk fordítottál. Tetszik vagy nem, Te alapvetően Tanító vagy, a rendőrködés csak kenyérkereset.
    A felészülés és a tanfolyam alatt is türelmesen, lényegre törően javítottál, erre velem kapcsolatban nem kevés alkalmad akadt. A három nap alatt nem egy nehéz pillanatban elég volt egy teliszájas “Misis” vigyor, hogy összekapjam magam.
    Szóval köszönöm de ne nyudodj meg, a közös edzésekről nem mondok le, rengeteg tanulni valóm van még. 🙂

  3. efg Says:

    Hayashima kollégával maximálisan egyetértve én is szeretném megköszönni a dorgálásokat, a bíztatást, szóval mindent.
    Köszönöm Misi, örülök, hogy mellettetek tanulhattam.

  4. Anti Says:

    Az “RKC Blogok” blogrollod eddig sem nézett ki rosszúl, de mostmár kifejezetten tetszik! 🙂

    Ja! És az új jelszavam: “Több marhapörit!!!” 🙂

Hozzászólás